• OPHØRSUDSALG - 50% PÅ ALT m/kode TAK
  • Hurtig levering 1-3 hverdage

Retur & Reklamation

Retur:

 

Har du fortrudt dit køb, skal du meddele os dette indenfor 14 dage fra købsdato. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere pakken.


Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra det tidspunkt du har modtaget varen og indtil den er retur hos os. Vi anbefaler derfor at sende retur som forsikret pakke fremfor alm. brev.

 

Returadrese:

Little Kidsville

Grævlinghøjen 12

8800 Viborg. 

 

Når vi har modtaget din returpakke, kan du forvente pengene refunderet til samme betalingsmiddel som brugt ved købet indenfor 7 hverdage.

 

Retur og ombytning af varer SKAL sendes til vores fysiske adresse og må IKKE sendes til en pakkeshop, eller lignende, da de ellers vil blive returneret til afsender. Desuden er det ikke muligt, at ombytte ved personligt fremmøde da Little Kidsville udelukkende er en internet virksomhed. 

 

Send os en besked her

 

Reklamationer: 

 

Hvis der er noget galt med din købte vare, skal vi bede dig sende os en mail  på info@littlekidsville.dk med en detaljeret beskrivelse af fejlen, samt minimum 3 billeder hvor billedet er taget af hele varen på afstand og tæt på fejlen.

 

Reklamationer kan forventes at blive behandlet indenfor 2 hverdage, hvorefter du vil modtage et løsningsforslag samt eventuelt returlabel på mail.

 

Når du handler på www.littlekidsville.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten vil få varen repareret eller ombyttet. Afhængig af den konkrete situation, kan du få pengene refunderet.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. 

 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.